Home / Bitdefender Black Friday: Toate produsele din gama 2016 cu reducere de 60%!

Bitdefender Black Friday: Toate produsele din gama 2016 cu reducere de 60%!

Noul Bitdefender continuă să se dezvolte pe baza istoricului Bitdefender ca furnizor de protecție de top, ușurință în utilizare și experiență unică pentru utilizatori.

Bitdefender 2016 se concentrează și mai mult pe performanță și viteză, menținând totodată aceeași rată ridicată de detecție, aducând în prim-plan și o tehnologie inovativă capabilă să protejeze datele personale ale utilizatorilor de temuții viruși de tip ransomware.
Bitdefender vine acum în ajutorul utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa produsele din gama 2016 la niște prețuri speciale cu ocazia evenimentului Black Friday 2015.

Astfel, noile produse Bitdefender Antivirus Plus 2016, Bitdefender Internet Security 2016 și Bitdefender Total Security 2016  le puteți cumpăra cu o reducere de 60% (3 PC-uri/1an).


Pagina ofertei speciale Bitdefender o puteți accesa AICI.


Pentru ca oferta să fie completă, Bitdefender oferă și o reducere de 50% pentru produsul Bitdefender Business Security 2016 (soluție antivirus pentru companii). Oferta poate fi accesată AICI.
Experimentați noile produse Bitdefender 2016, acum la prețuri speciale. Oferta este limitată.

Bitdefender


Check Also

Bitdefender a lansat o aplicație care găsește vulnerabilități în dispozitivele inteligente conectate la rețeaua familiei

Atacatorii se pot folosi de dispozitivele inteligente cu probleme de securitate ca să sustragă date …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off