Home / Bitdefender Total Security 2016 (Promoție limitată – Licență gratuită 6 luni de zile)

Bitdefender Total Security 2016 (Promoție limitată – Licență gratuită 6 luni de zile)

Bitdefender Total Security 2016 se bazează pe tehnologia premiată drept PRODUSUL ANULUI și folosește învățarea automată pentru a contracara amenințările cibernetice, fără a compromite performanțele dispozitivului. Ia automat cele mai bune decizii de securitate a datelor tale, asigurând protecția plăților online și a datelor confidențiale în timpul experienței online. Include, de asemenea, un nou firewall, funcții reproiectate de control parental, un instrument de optimizare rapidă și te ajută să îți recuperezi sau să îți blochezi dispozitivul în cazul pierderii sau al furtului.


Pentru a obține o licență gratuită timp de 6 luni de zile pentru Bitdefender Total Security 2016, accesați pagina promoției

După completarea formularului, verificați e-mailul. Dați click pe butonul “INSTALL BITDEFENDER”  prezent în e-mail. Creați un cont BitDefender Central (sau conectați -vă utilizând unul deja existent). După autentificare, dați click pe butonul “INSTALL BITDEFENDER” prezent în colțul din dreapta sus, apoi selectați sistemul de operare Windows. Promoția este valabilă până pe data de 2 noiembrie 2015 (inclusiv).


Check Also

Iolo System Mechanic Pro și Iolo System Mechanic – Reducere de 70% la achiziționare

Votat de experții TopTenReviews drept cel mai bun program de întreținere și reparare a sistemului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off