Home / Bitdefender pregătește studenții interesați de o carieră în servicii tehnice

Bitdefender pregătește studenții interesați de o carieră în servicii tehnice

Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea TechSupport Academy, un proiect de training destinat studenților interesați să își construiască o carieră în servicii tehnice.

BitdefenderCursanții vor parcurge programe de pregătire menite să aducă un plus de cunoștințe tehnice și de aptitudini personale și sociale. Experții Bitdefender vor aborda teme precum introducerea în istoria malware-ului, identificarea și eliminarea virușilor, interacțiunea dintre componentele unui PC, sisteme de operare și mecanisme de detectare a defecţiunilor, module aprofundate ulterior în cadrul unei sesiuni cu aplicabilitate practică.

Studenții se vor familiariza și cu anumite concepte calitative precum satisfacția clienților, ascultarea activă, percepția asupra calității și barierele existente în comunicare.

Cursurile sunt susținute de experți ai departamentului de relații cu clienții din cadrul Bitdefender și vor avea loc în București, Calea Victoriei, nr. 126, în incinta IAA House, în perioada 10 noiembrie-10 decembrie 2015, marțea și joia, între orele 11 și 15.

Perioada de înscriere este 14-27 octombrie, iar cea de testare a candidaților 3-5 noiembrie. 

Studenții se pot înscrie prin trimiterea unui CV la adresa: academy@bitdefender.com

Check Also

Microsoft a publicat actualizări care rezolvă multiple vulnerabilități de securitate ale sistemelor de operare Windows

Microsoft a publicat actualizări care rezolvă multiple vulnerabilități de securitate cibernetică ale sistemelor de operare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off