Home / Security / Bucureștiul va găzdui summitul Cyber Intelligence Europe

Bucureștiul va găzdui summitul Cyber Intelligence Europe

Securitatea cibernetică este tot mai importantă în regiunea noastră a Europei, iar România, o țară care și-a asumat rolul de lider în apărarea informatică a Ucrainei, se pregătește acum să găzduiască evenimentul Cyber Intelligence Europe 2015, care va avea loc la București, în perioada 28-30 septembrie.


Conferința reunește mai multi experți din regiune și are loc în contextul în care tot mai multe agenții guvernamentale de pe continent, dar și firme private, sunt atacate de hackeri iar informațiile lor sensibile ajung în mâinile adversarilor.

La eveniment vor lua cuvântul mai mulți oficiali români din Ministerul pentru Societatea Informațională și din industria de apărare a țării. Lor li se adaugă specialiști în securitate din Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria, Cehia, Serbia și Armenia.

Aceasta va fi a treia ediție a conferinței Cyber Intelligence Europe. Unul dintre aspectele importante care se vor discuta ține de schimbul de informații dintre entitățile guvernamentale și sectorul privat în lupta împotriva criminalității cibernetice.


Cyber Intelligence Europe

Check Also

CyberGhost Premium Plus NoSpy 7 years – Reducere 57% la achiziționare

CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 3-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off