Home / Microsoft va lansa Windows 8.1 Update 2 la mijlocul lunii august

Microsoft va lansa Windows 8.1 Update 2 la mijlocul lunii august

Mary Jo Foley, observator Microsoft ce scrie în special pentru ZDNet, ne anunță că Windows 8.1 Update 2 este deja finalizat și va fi disponibil pentru publicul larg pe data de 12 august, ca parte a pachetului de update-uri pe care Microsoft le lansează în fiecare lună pentru sistemul de operare Windows, numit „Microsoft Patch Tuesday”.

Deși nu se știe exact ce modificări va aduce Windows 8.1 Update 2, probabil va  include îmbunătățiri de performanță, remedieri ale unor probleme software și optimizări pentru rularea pe sisteme hardware ceva mai reduse din cauza unor dimensiuni mai mici. Mult așteptatul „Meniu Start” nu va apărea nici după acest update, fiind amânat cel mai probabil pentru Windows 9, viitorul sistem de operare (ce va fi lansat în primăvara lui 2015) punând accent pe desktop-ul tradițional atunci când va fi lansat pe un sistem fără ecran tactil. 

Aceeași Mary Jo Foley mai spune că viitorul Windows 9 va fi oferit la lansare în trei versiuni, optimizate pentru tipul specific de calculator pe care va fi instalat. Windows 9 este cunoscut momentan sub numele de cod „Threshold”. 

windows9-100353811-primary.idge_ Microsoft va lansa Windows 8.1 Update 2 la mijlocul lunii august


Check Also

21% dintre părinți spun că le-a fost afectată relația cu copiii lor după ce au fost văzuți în ipostaze compromițătoare în social media

Rețelele de socializare ne dau libertatea de a comunica cu cei dragi, oricând și de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *