Home / Macrorit Disk Partition Wiper Unlimited 1.6 (Licență gratuită pe viață)

Macrorit Disk Partition Wiper Unlimited 1.6 (Licență gratuită pe viață)

Dacă doriți să ștergeți datele de pe hard disk-ul dvs, formatarea sau ștergerea hard disk-ului nu este de ajuns când vreți să vă asigurați că datele dvs. personale sau ale companiei la care lucrați sunt complet șterse și nu mai pot fi recuperate ulterior.
 
În acest caz, aveți nevoie de un program de ștergere permanentă a datelor de pe hard disk sau de pe o anumită partiție. Macrorit Disk Partition Wiper este un nou program de ștergere definitivă a datelor care vă ajută să ștergeți permanent datele de pe hard disk.

Cu algoritmi puternici și o capacitate exhaustivă de ștergere a datelor, Macrorit Disk Partition Wiper vă oferă o soluție ușor de folosit de distrugere permanentă a datelor, fără nici o posibilitate de recuperare a acestora. Acest program de ștergere a datelor este compatibil cu toate sistemele de operare Windows.

Pentru a activa versiunea comercială a acestui program, inserați codul de mai jos după instalarea lui:

5CDD400913340657EF50F5435EC26DD37EBD8BA6C56FA4BF8AD162

Instalați Macrorit Disk Partition Wiper de aici. Mai multe detalii despre program găsiți aici (EN).

NotăAceasta este o licență pe viață pentru versiunea 1.6 (ultima versiune) pentru 1 computer. Cu această licență nu veți putea face upgrade la o viitoare versiune a programului.


CyberGhost is a 1-click solution for your all your privacy needs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *