sâmbătă , iulie 30 2016
Home / Genie Timeline Home 2015 (Promoție limitată – Licență gratuită)

Genie Timeline Home 2015 (Promoție limitată – Licență gratuită)

Genie Timeline Home 2015 este un instrument de de backup/restaurare cu o nouă interfaţă cu un stil uimitor. Acest produs este conceput pentru a pune la dispoziţie restaurarea și backup complet şi fiabil.  Versiunea 2015 a programului este mai rapidă, mai bogaţă în opţiuni şi mai uşor de folosit.  Se poate face backup cronologic pentru o gamă largă de date, iar dvs. nu veţi simţi că rulează.

Genie Timeline ocupă puţin spaţiu şi este uşor de folosit.  În doar 3 paşi, Timeline este setat pentru a lucra pe cont propriu, fără să mai fie nevoie de intervenţia dvs. Instalaţi, configuraţi în funcţie de necesităţi şi gata! Acest program va face backup în linişte în timp ce dvs. lucraţi, ca într-un univers paralel al computerelor unde fişierele şterse sau salvate ca backup pot fi uşor regăsite printr-un singur click.

Genie Timeline Home
Pentru a primi o licență gratuită pentru acest program, accesați pagina promoției și completați formularul. Descărcați Genie Timeline Home 2015 de aici (linkul de descărcare va fi prezent și în e-mail), instalați-l și inserați în program codul primit prin e-mail. Promoția este limitată.

About Toma Romică

Pasionat de tehnologie, software, dar și de securitate IT, încerc prin prezentul blog să-l fac pe vizitator să se simtă cât mai bine, oferindu-i nenumărate articole despre cele mai bune programe (în special pentru Windows), licențe gratuite legale ce pot fi folosite de utilizatori prin anumite promoții, concursuri, dar și alte informații utile .

Check Also

De astăzi, Windows 10 nu mai este gratuit. Cât trebuie să plătești pentru upgrade

De astăzi, Windows 10 nu mai este gratuit. Cât trebuie să plătești pentru upgrade

Vineri, 29 iulie, a fost ultima zi în care sistemul de operare Windows 10 a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: