Programe pentru pc, licențe gratuite, teste comparative antiviruși, securitate IT

duminică, ianuarie 29, 2012

Top 10 site-uri cu wallpapere HD pentru desktop și telefoane mobile

Doriți să personalizați desktop-ul sau telefonul mobil cu uimitoare wallpapere ce includ locuri și peisaje fascinante din întreaga lume, natură, animale uimitoare, artă de excepție, teme din filme de succes, automobile de lux, sărbători și anotimpuri, jocuri ....etc?

După ceva căutări pe internet și o sortare minuțioasă, am făcut un top cu cele mai bune 10 site-uri (străine și românești) cu wallpapere pentru desktop și telefoane mobile. Wallpaperele sunt de mare calitate, pentru diferite rezoluții ale ecranului (de la 240x320 pixeli - pentru telefoane mobile și până la 3840x2400 - pentru desktop). Topul l-am realizat după calitatea și numărul de imagini prezentate pe site-uri, dar și după felul prezentării lor.

1. InterfaceLIFT este de mult timp preferatul meu, aici fiind prezentate cele mai frumoase și mai multe wallpapere, teme (pentru Windows, Android, iPhone, iPad, Sony PS3 și Mac), iconuri pentru Windows și Mac...etc. 2. HDwallpapers cu un număr mai mic de wallpapere, dar poate de cea mai bună calitate .3. wallpoper este un site ceva mai nou, dar cu wallpapere de mare calitate, disponibile atât pentru desktop cât și pentru iPod, iPhone, iPhone 4 și iPad. 4. devianART  este un site, sau mai degrabă o mare comunitate de artiști fotografi din întrega lume (peste 14 milionane de membri). Aici, fiecare își prezintă realizările (fotografii, creații digitale...etc ). 5. DesktopNexus are o colecție impresionantă de wallpapere de cea mai bună calitate, pentru desktop (peste 750.000).


6. social wallpapering putea merita un loc mai bun, dar e bine și așa. Merită vizitat. Aici găsiți numai wallpapere pentru desktop.


7. WinCustomize este un site complet. Pe lângă wallpapere, aici găsiți și skin-uri, teme, gadgeturi, iconuri...etc, toate pentru desktop (linkul vă va duce către secțiunea wallpapere).8 . Wallpapere.org . 100% românesc. Poate cel mai bun site românesc cu wallpapere pentru desktop. Merită vizitat.9. HD Wallpapers  . Wallpapere HD numai pentru desktop . Interesant, dar locul lui este doar 9.10. wallpapere.eu . 100% românesc . Wallpapere numai pentru desktop și doar locul 10.


Special am lăsat la urmă wallpaperele originale de la Windows. Pe lângă wallpapere, aici găsiți și nenumărate teme interesante.Reacții: