G Data

 

Doriți să personalizați desktop-ul sau telefonul mobil cu uimitoare wallpapere ( imagini de fundal ) , ce includ locuri și peisaje fascinante din întreaga lume , natură , animale uimitoare , artă de excepție , teme din filme de succes , automobile de lux , sărbători și anotimpuri , jocuri ....etc ?
 
După ceva căutări pe internet și o sortare minuțioasă , am făcut un top cu cele mai bune 10 site-uri ( străine și românești ) cu wallpapere pentru desktop și telefoane mobile . Wallpaperele sunt de mare calitate , pentru diferite rezoluții ale ecranului ( de la 240x320 pixeli - pentru telefoane mobile și până la 2880x1800 pixeli - pentru desktop ) . Topul l-am realizat după calitatea și numărul de imagini prezentate pe site-uri , dar și după felul prezentării lor .


1. InterfaceLIFT este de mult timp preferatul meu , aici fiind prezentate cele mai frumoase și mai multe wallpapere , teme ( pentru Windows , Sony PS3 și Mac ) , iconuri pentru Windows , Mac și Linux....etc . 
2. HDwallpapers cu un număr mai mic de wallpapere , dar poate de cea mai bună calitate .3. wallpoper este un site ceva mai nou , dar cu wallpapere de mare calitate  , disponibile atât pentru desktop cât și pentru iPod , iPhone , iPhone 4 și iPad .
 4. devianART  este un site , sau mai degrabă o mare comunitate de artiști fotografi din întrega lume ( peste 14 milionane de membri ) . Aici , fiecare își prezintă realizările ( fotografii , creații digitale...etc ) . 5. DesktopNexus are o colecție impresionantă de wallpapere de cea mai bună calitate , pentru desktop ( peste 750.000 ) .


6. social wallpapering poate merita un loc mai bun , dar e bine și așa . Merită vizitat . Aici găsiți numai wallpapere pentru desktop .


7. WinCustomize este un site complet . Pe lângă wallpapere , aici găsiți și skin-uri , teme , gadgeturi , iconuri...etc , toate pentru desktop ( linkul vă va duce către secțiunea wallpapere ) .8 . Wallpapere.org  . 100% românesc . Poate cel mai bun site românesc cu wallpapere pentru desktop . Merită vizitat .
9. HD Wallpapers  . Wallpapere HD numai pentru desktop . Interesant , dar locul lui este doar 9 .
10. wallpapere.eu . 100% românesc . Wallpapere numai pentru desktop și doar locul 10 .Special am lăsat la urmă wallpaperele originale de la Windows , ce pot fi folosite doar de cei ce au instalat sistemul de operare Windows 7 . Pe lângă wallpapere , aici găsiți teme dar și gadgeturi interesante .Trimiteţi un comentariu

 
Top