DriverZone este o aplicație portabilă web-based ce poate scana un PC , detectând driverele de sistem care trebuie updatate . Aplicația este foarte utilă , pentru că practic nu aveți nevoie decât de un PC , un web browser instalat și conexiune la internet pentru a lăsa programul să detecteze ce drivere lipsesc , care sunt vechi și să descarce ceea ce aveți nevoie pe calculator .

Baza de date a programului este foarte mare , conținând peste 2.600 GB de drivere , așa că este puțin probabil să nu găsiți ceea ce căutați și aveți nevoie pentru PC-ul vostru . Aplicația , odată instalată , rămâne activă în system tray și o puteți deschide pentru o nouă scanare doar cu un click dreapta pe ea , selectând ceea ce doriți .


DrverZone funcționează pe majoritatea versiunilor de Windows . Pentru a putea descărca toate driverele din baza lor de date , înregistrați-vă aici  , apoi verificați e-mailul ( vi se dă o parolă ) . Logați-vă apoi cu nickname-ul ales de voi și parola primită și descărcați driverele necesare ( după o scanare a PC-ului ) .
Descărcați DriverZone de aici .


Reacţii:

Trimiteţi un comentariu

 
Top