y

DriverZone este o aplicație portabilă web-based ce poate scana un PC , detectând driverele de sistem care trebuie updatate . Aplicația este foarte utilă , pentru că practic nu aveți nevoie decât de un PC , un web browser instalat și conexiune la internet pentru a lăsa programul să detecteze ce drivere lipsesc , care sunt vechi și să descarce ceea ce aveți nevoie pe calculator .

Baza de date a programului este foarte mare , conținând peste 2.600 GB de drivere , așa că este puțin probabil să nu găsiți ceea ce căutați și aveți nevoie pentru PC-ul vostru . Aplicația , odată instalată , rămâne activă în system tray și o puteți deschide pentru o nouă scanare doar cu un click dreapta pe ea , selectând ceea ce doriți .


DrverZone funcționează pe majoritatea versiunilor de Windows . Pentru a putea descărca toate driverele din baza lor de date , înregistrați-vă aici  , apoi verificați e-mailul ( vi se dă o parolă ) . Logați-vă apoi cu nickname-ul ales de voi și parola primită și descărcați driverele necesare ( după o scanare a PC-ului ) .
Descărcați DriverZone de aici .


Etichete: ,
Reacţii:

Trimiteți un comentariu

 1. Aplicatie de caca:) nu e gratis e pe bani

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut deci m-am inregistrat la ei dar cand dau sa downloadeze drivere imi cere sa le platesc

  RăspundețiȘtergere
 3. Cosmine, la data postării articolului, softul era gratuit. Din data de 28 iunie 2012 trebuie plătit programul, conform anunţului de pe site.Totuşi, se poate instala gratuit, dar manual ( este ceva mai dificil ), orice driver lipsă sau vechi din calculator de aici : http://driverzone.com/node/1#search


  Ca o recomandare, foloseşte Uniblue Driver Scanner 2013.


  RăspundețiȘtergere
 4. Asta folosesc dar nu-mi poate instalala niste drivere gen USB audio device si cand deschid din nou pc-ul si dau o scanare la el imi apare si driverele pe care le instalasem odata de ce?

  RăspundețiȘtergere
 5. Il folosesc dar nu-mi poate instala driverele USB audi device imi da o eroare!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Dezinstalează driverele cu problemă şi instalează-le din nou din Control Panel-System-Hardware-Device Manager ( în Windows XP ). Vezi şi aici : http://www.computerhope.com/issues/ch000833.htm
  Alte soluţii :
  http://www.driversearch.com/ ( motor de căutare drivere )
  http://drivers.freesoftz.com/

  http://support.microsoft.com/fixit/ro

  RăspundețiȘtergere
 7. Inca o problema cum se poate scapa de windows geniuns in windows 7?

  RăspundețiȘtergere
 8. Dacă nu ești dispus să-l cumperi, găsești pe site-urile de torrente destule metode. Pirate Bay ( http://thepiratebay.se/ ) e unul dintre ele.

  RăspundețiȘtergere


Author Name

n

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.